Új munkaruha, új fogak

Építkezéseken dolgozom már egy jó ideje. Régebben fittyet hánytam a biztonsági előírásokra, aminek az lett az eredménye, hogy egy rossz mozdulat miatt három fogam kitörött. Nem érdekelt különösebben, tök viccesnek találtam, hogy nincsenek fogaim, de mostanra felnőttem. Beszereztem a legbiztonságosabb munkaruhákat, és védőfelszerelést, mert nem akarok több sérülést. Ezt a felnőtté válást megkoronázva úgy döntöttem, elmegyek, és új fogakat rakatok a töröttek helyére.

Kis kutakodás után rátaláltam a Fogorvos Budapest rendelőjére, ahol kiváló, tapasztalt orvosok és asszisztensek dolgoznak. A fogpótlás komoly és drága beavatkozás, ezért másra nem is bíznám a feladat elvégzését. A blogukon jól érthetően leírják a témával kapcsolatos tudnivalókat, ezért a páciens már felkészülten mehet a rendelőbe, és nem kell annyira félnie. Jól mutatja a bejegyzés értékét, hogy több, mint 100 ember megosztotta a közösségi média oldalán.

A weboldalon egy tájékoztató jellegű ár listát is kapunk, ahonnan nagyjából be tudjuk lőni, mennyibe is fog kerülni az eljárás. Külön van rögzített fogpótlás és kivehető is. Előbbinél a fémkerámia korona 35.000 Ft-ba kerül, a cirkónium korona pedig 55.000 Ft-ba. A technikusi ideiglenes korona 10.000 Ft, a rendelői pedig 5.000 Ft. Kivehető pótlások esetén a teljes kivehető pótlás 100.000 Ft, míg a részleges kivehető pótlás 120.000 Ft. Persze ezek az árak csak körvonalazzák, hogy kb. mennyibe is kerülhet egy ilyen beavatkozás, a pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során kapják meg a páciensek.