Munkaruha vásárlásból thai vállmasszázs

Mindig is tiszteltem azokat, akik nehéz fizikai munkát végeznek. Én sajnos sosem lennék rá képes, egyszerűen nagyon gyenge alapjáraton a fizikumom. Tudom, ez inkább szégyen, de örülök neki, hogy a mai korba születtem, mert régen nem lett volna sok választási lehetőségem munka terén. Lett volna mondjuk a földművelés vagy valamilyen nehéz fizikai cselédmunka végzése egy gazdag családnál. Nos, a férjemben nagyon tisztelem azt is többek között, hogy szó nélkül végzi a munkáját és a nap végén sosem hallom panaszkodni, hogy mennyire elfáradt, pedig építkezéseken dolgozik, ami azért nagyon igénybe veszi az embert testileg. Az építkezésekből következik, hogy a férjemnek szüksége van munkaruhára a biztonságos munkavégzéshez. Hiszen egy építkezésen nagyon sok a lehulló, földön lévő törmelék, ami az embernek könnyen sérülést tud okozni, ha nem figyel oda eléggé. Ennek elkerülése végett van a munkaruha követelménye.

Igen ám, de úgy jártunk egyik nap, hogy a férjem úgy jött haza a munkából, hogy teljesen el volt szakadva a ruhája. Szomorúan mondta, hogy sajnos kell neki új ruhát venni, mert a mostani már használhatatlan. Szinte bocsánatot kért, hogy pénzt kell rá költeni, de én inkább megnyugodtam, hogy neki nem esett semmi baja. Akkor lettem volna igazán kétségbe esve, ha a férjemmel történik valami. Inkább veszek száz új munkaruhát, mint hogy baja essen. Így, hogy ezt elmondtam neki, kicsit meg is nyugodott, és megbeszéltük, hogy hétvégén együtt elmegyünk a munkaruha boltba, hogy a régi szakadt ruha helyett vegyünk neki egy újat.

Mivel a boltban ismerjük az eladót, kicsit beszélgettünk is vele a vásárlás után. Szóba kerültek a férjem vállfájdalmai, amik nagy valószínűséggel a nehéz fizikai munka miatt vannak. Ekkor javasolta az ismerősünk, hogy a férjem menjen el vállmasszázsra, mert az neki is nagyon sokat segített a hasonló problémáin. Ekkor megkérdeztük, hogy tud-e ajánlani egy pontos helyet, mert mi sajnos nemigen mozgunk ilyen körökben. Ő a karmathaimasszazs.hu/vallmasszazs vállalatot javasolta, mert szerinte a piacon különleges szolgáltatást nyújtanak. Ez a cég thai masszázzsal foglalkozik, és azt nagyon magas szinten űzik. Profi masszőröket foglalkoztatnak, akik minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a vendégeket megszabadítsák a fájdalmaiktól. Sokat tanultak is ezért, na meg el is sajátították a thai masszázs ősi tudását, ami már évezredek óta létezik. Azt hiszem, lehet azt mondani, hogy megbízhatunk ebben a tudásban, ha képes volt fennmaradni ilyen hosszú ideig.

A szalonban egyedülálló a hangulat is, ez a thai légkör semmi máshoz nem hasonlítható elmondása szerint. Amikor valaki belép, úgy érezheti magát, mint aki egy egészen más világba csöppent. Innentől nincs más hátra, mint letenni a külvilág terheit, és csak élvezni a thai kultúra nyújtotta élvezeteket. Javasolta, hogy látogassunk el a karmathaimasszazs.hu/vallmasszazs weboldalára, mert ott részletes információt olvashatunk mindenről, ami érdekelhet minket. Így is tettünk, amint hazaértünk, azonnal írtuk is be a keresőbe a weboldal nevét, és nekiláttunk informálódni, hogy hogy is zajlik egy vállmasszázs, mennyibe is kerül és mit érdemes tudni róla.

Rögtön ahogy az ember lejjebb görget, egy táblázat jelenik meg a képernyőn, ami tartalmazza, hogy az egyes masszázsok mennyibe kerülnek, és mennyi ideig tartanak. Nyilván az árak annak függvényében változnak, hogy éppen mennyi ideig szeretnénk élvezni a thai masszázs nyújtotta élményt. Azt is olvastam, hogy sok ember tudatában a thai masszázs még mindig úgy él, hogy ez egyfajta luxus, amit csak néhány kiváltságos helyzetben lévő engedhet meg magának. Pedig ez közel sincs így, a mai megváltozott életviszonyok bizony sokszor indokolttá teszik, hogy az ember elmenjen egy jó masszázsra, és ott kiengedje a fáradt gőzt. Az is olvasható a karmathaimasszazs.hu/vallmasszazs oldalán, hogy az ott dolgozó masszőrök nagy figyelmet fordítanak a csuklyás izmokban felgyülemlett feszültség oldására, hiszen ez mindennek az alapja. Ez a fajta vállmasszázs nem csak a testünkre van hatással, hanem a lelkünkre is.

Bár a neve vállmasszázs, ennek ellenére nem csak erre a terültre koncentrálnak, hanem a problémát több testrészre kiterjedően igyekeznek orvosolni. Többek között átdolgozzák a váll, a fej, a nyak és a fej problémás területeit is. Ehhez a masszázshoz nincs szükség arra, hogy az ember levetkőzzön, egy könnyű pamutruhában történek a masszírozás mindenféle olaj nélkül. Azt is olvastam, hogy maga a masszázs menete egy több ezer éves thai koreográfia alapján történik, amelyben a nyújtó és tekerő mozdulatok váltják egymást. Stresszoldó és fájdalomcsillapító hatása is van ezeknek a mozdulatoknak.

Ez a fajta masszázs az oldalon olvasottak alapján javasolt azoknak is, akik fizikai munkát végeznek, hiszen ott is szükség van az izmok átdolgozására, mert a mindennapokban nagyon igénybe vannak véve. Ha valaki rendszeresen jár masszázsra, akkor javulhat a vérkeringése, javul a koncentráció és a kreativitás szintje, és ennek az az oka, hogy az addig blokkolt idegek újra oxigénhez tudnak jutni, így a sejtek is megújulnak, ami növeli az agyi működést. Vannak az oldalon gyakori kérdések és válaszok is, amiket az alapján állítottak össze, hogy mik a rendszeresen felmerülő kérdések a vendégek között. Nagyon hasznos dolgokat lehet itt olvasni, például azt, amit magam sem tudtam, hogy a szalonba érkezés előtt 1 órával lehetőleg az ember már ne fogyasszon ételt. Igazából logikus is, ha végiggondoljuk, tele gyomorral nem lehet túl jó, ha az ember testét erősen húzzák – vonják. Többféle szolgáltatás közül választhatnak az ide látogatók, tehát mindenki meg tudja találni az igényeinek megfelelő masszázst.

Láttuk, hogy van olyan lehetőség is, hogy páros masszázs. Ez nekem is és a férjemnek is tetszett, nagyon jó randiprogram lehet például. Hiszen a masszázs ellazít, jobb kedvre derít, így kisebb az esélye annak, hogy az ember feszült lesz, és valami apróság miatt összeveszik a párjával. De ajándékba is hasznos lehet szerintem, hiszen azt gondolom, az ember nem szánja rá magát olyan könnyen az ilyen szolgáltatások igénybe vételére, mert az az általános, hogy leginkább magunkra sajnálunk költeni.

Az olvasottak eléggé meggyőztek minket ahhoz, hogy időpontot foglaljunk a karmathaimasszazs.hu/vallmasszazs szalonjába egy jó vállmasszázsra. Biztos vagyok benne, hogy a férjemnek jót fog tenni, és nem csak a fájdalmai fognak csökkenni, hanem javul majd az általános közérzete is. Szerintem magamnak is fogok időpontot foglalni, mert én meg az ülőmunka miatt küzdök sokszor fájdalmakkal. Nyilván a kettőt nem lehet összehasonlítani, de az én problémámat sem szabad elbagatellizálni, mert hosszútávon problémákhoz vezethet. A masszázsszalonban szerencsére minden a legnagyobb rendben volt, a férjem nagyon pozitív élményekkel tért haza. Azt mondta, hogy ő biztosan visszatérő vendég lesz, mert már az első alkalom után úgy érezte magát, mint akit kicseréltek.