Munkaruha vásárlás mellé a nyomtató patron is be lett iktatva

Apa a kerti munkák elvégzéséhez akart munkaruhát venni, mert hogy ugye itt a tavasz, sok a dolog, de az elnyűttebb ruhái is hamar elhasználódnának, szóval kéne föléjük valami. Gondoltam, rászabadulok az internetre, mert sokkal gyorsabb, mint egy random boltba bemenni, aztán vagy van vagy nincs. Manapság a kis üzleteknek is van weboldaluk, de legalább facebook oldaluk, ha más nem.

Találtam is pár tök jó kis boltot, mondom megmutatom apának, mert azért neki kell főleg, nem nekem a ruha, erre: hát ő ezt nem látja meg, meg izé, és hogy nyomtassam ki… Aha, de már vagy két éve nincs patron a nyomtatóba, úgyhogy hogyan? Na, ezen aztán úgy összevesztünk, hogy a vége az lett, hogy kereshettem patron árakat is a neten a munkaruha mellé. Mit ne mondjak nagy szórakoztató délután volt. De nem baj, legalább, ha másoknak hasonló problémájuk akadna, nekik már nem kell felásni a fél világhálót, hanem elég csak ezt a cikket megtalálniuk.

Az oldalnak szerintem sok közül az egyik legjobb tulajdonsága, hogy minden terméket ingyen kiszállítanak, ami lehet hogy csak maximum 2 ezer forintot jelenthet a vételár mellé, de az is pénz, kérem. Az általuk kínált szolgáltatások közé tartoznak a tonerek, patronok, lézerkellékek, festékszalagok és papírok széles választéka. És ezzel nem túlzok. A legnépszerűbb nyomtató márkákhoz árulnak tonereket és patronokat, de a márkákon belül is több tucat típust jelölnek meg, szóval nem árt, ha alaposan megnézi az ember, milyen nyomtatója van.

Én a nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron részleget választottam a fő kategóriák közül, mert canon nyomtatónk van. Majd onnan fogtam magam és elkiabáltam egy Anyá!-t, aki megválaszolta, milyen is pontosan a nyomtatónk (mert anya mindig mindent tud), és onnan már csak a tökéletes kiszerelésre kellett rátalálni. Ez utóbbi már nagyon könnyen és gyorsan ment. A biztonság kedvéért két csomaggal rendeltem egyszerre, aminek 1-2 munkanapon belül meg kellett érkeznie, fizetni pedig utánvéttel tudtam a futárnál kártyával.

Mi semmi problémát nem tapasztaltunk a patronokkal, és egy év garanciával nem is nagyon aggódunk az esetleges gondok miatt. Úgyhogy csak ajánlani tudjuk őket. Ha hasonló nyomtatóval kapcsolatos problémátok van, nyugodtan keressétek a nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron-t.