Minden munkaruha nálam szárad

Ezen a hétvégén igencsak furcsa helyzetben találtam magam. Nem elég, hogy hegyekben állnak a különböző papírok az íróasztalomon, már lépni is alig tudok a kollégák munkásruháitól. Most fogalmazódott meg bennem először a gondolat, hogy nem az otthonom a legmegfelelőbb helyszín céges ügyeim intézésére. Egy kis ablak nélküli félszoba, repedt üvegasztallal és levitézlett polcokkal, ez cégem minden reménye a talpra állásra. Szomorú belegondolni, hogy jutottunk idáig, de nem volt ez mindig így. Az otthonomat érintő áldatlan állapotok nem tűrnek további halasztást, mert vagy a papír tenger fog maga alá gyűrni, vagy pedig a száradó munkaruhák egyike fog fellázadni ellenem. Azonnali hatállyal székhelyszolgáltatót kell keresnem, amíg még nem késő.

Ideális székhelyszolgáltatás árak szerint

Gyenge lábakon álló cégem számára az egyik legfontosabb szempont, hogy megfelelő székhelyszolgáltatót találjak, megfizethető áron. A székhelyszolgáltatás árak meredeken emelkedtek az elmúlt években, most mégis egy különleges ajánlatra lettem figyelmes. A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ internetes oldalán számos remek ajánlat elérhető a magamféle bajbajutott vállalkozó számára. A honlap alapos áttanulmányozását követően fontos döntésre szántam el magam.

A szekhelyszolgaltatas24.hu honlapja

A székhelyszolgáltató honlapja roppant felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik. Kivitelezése korszerű, nyelvezete közérthető. A honlapon minden általam korábban megfogalmazott kérdésre választ találtam, ezzel alaposan megkönnyítve döntésem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a honlap felkeresését. A különböző székhelyszolgáltatás árak összevetését követően megállapíthatom ár/érték arányban ez a legmegfelelőbb székhelyszolgáltató.

Milyen segítséget nyújthat egy székhelyszolgáltató?

Vállalják a mindennemű postai levelek átvételét és szkennelését, ezzel sok időt takarítanak meg a megrendelőnek. Minden levelet elektronikusan archiválnak. Nem kell adminisztrációt fenntartanom cégem székhelyén – az otthonomban-. Ebből kifolyólag saját iroda bérlésére sem lesz szükség. Csökkentem a rám háruló adminisztrációs feladatokat, ezzel egyetemben csökkentem cégem költségeit is. A székhelyszolgáltató vállalja továbbá a hatóságok -NAV- fogadását is, ez hatalmas előny ha figyelembe veszem, milyen irodát tartok fenn cégem számára otthonomban. Az esetleges hatósági kényszer intézkedéseket, pedig szintén a szolgáltatónak kell tűrnie. Ezzel jelentős feszültségforrástól megszabadítva bennünket.

A székhelyszolgáltatás árak

A székhelyszolgáltatás árak kőbe vésett összegek, a két fél szerződik egymással megegyezve a szolgáltatás pontos díjazásában. A szekhelyszolgaltatas24.hu oldalán elérhető információk szerint ez nem jelent többet 6 hónapra -1 hónap ajándék- 29. 900. Forintnál (+áfa). Az elvégzett feladatok mennyiségét figyelembe véve kimondottan jó döntés a székhelyszolgáltató megbízása. Rengeteg pénzt, időt és fáradtságot spórolhat nekünk, nem is beszélve azokról a részletekről, amelyek ezt megelőzően elkerülték figyelmünket. Hosszú hónapok kilátástalan küzdelmeit követően végre felszabadulhat otthonom a céges irattenger béklyói alól. Az eddig irodának használt szűk kis helyiség, pedig raktárként funkcionálhat tovább. Nem maradt más hátra, mint hogy személyesen is felkeressem a székhelyszolgáltató munkatársait. A személyes konzultációt követően pedig igénybe veszem szolgáltatásaikat.