Mell műtét elvégzésére a Kelemed Plasztikát választottuk

A férjemnek a munkahelyén munkaruhát kell hordania, mert olyan a munkaköre, hogy ha nem lenne ez az előírás, bizony lehet, hogy néha fröccsenne rá veszélyes anyag. Eleinte nagyon aggódtam, amikor munkahelyet váltott, aztán szerencsére megmutatta a munkaruháját, hogy mennyire védi a testüket. Így egy kicsit megnyugodtam. Ám a férjem sajnos nem szereti ezt az öltözetet, mert sajnos egy olyan rendellenessége van, ami azt eredményezi, hogy férfiként megnőttek a mellei, és a munkaruha kiemeli. Ez őt nagyon zavarja, és sajnos sokan megszólták miatta. Engem persze nem zavart sosem, én mindenhogy szeretem. Ám a házasságunk elejétől fogva prioritást élvezett, hogy ezt megműttessük neki, és ő is olyan önbizalommal élhessen, mint más férfiak. Nemrég meg is találtuk a megfelelő plasztikai sebészt, akinek a mell műtét is a repertoárjában van. Ahol praktizál, az nem más, mint a Kelemed Plasztika. A honlapjukon számos hasznos dolgot lehet olvasni ezzel a beavatkozással kapcsolatban, amit mi meg is tettünk, hogy biztosan mindennel tisztában legyünk.

Olvastuk az oldalon, hogy a férfi mellek megnagyobbodása kapcsán először is műszeresen ki kell vizsgálni, hogy milyen problémáról is van pontosan szó. Ezekkel tudják kideríteni, hogy ginekomasztia vagy zsírmell okozza a panaszokat. A zsírmell nem okozza a mirigyállomány szaporulatát, amikor egy férfi melle nőiesen megnagyobbodik, csak a zsírszövetek és a kötőszövetek megnagyobbodása. Ez az álginekomasztia. Még nem tudtuk pontosan, hogy a kettő közül a férjemnek melyik rendellenessége van, de bíztunk benne, hogy az orvosok ki fogják tudni deríteni. Nagyon sokat javított volna az életminőségén, úgyhogy mindenképp igyekeztünk pozitívan állni az előttünk lévő akadályokhoz.

Olvastuk, hogy a zsírmell kezelésére szerencsére már magában a zsírleszívás a megfelelő eljárás. Fontos tudni, hogy a műtét után szorító mellényt kell viselni, ez átlagosan 6 – 8 hetet vesz igénybe. Ez az időszak alatt kerülni kell az olyan sportokat is, amelyek a karokat vagy a vállakat veszik igénybe. Írják azt is a plasztika.info.hu – n, hogy az érzéstelenítő mennyisége attól függ, hogy milyen nagy a zsírmell. Hogy ha nagyobb kiterjedésű, akkor nem lehet minden esetben Lidocainos érzéstelenítést alkalmazni, mert csak meghatározott mennyiséget lehet beadni ebből a szerből. Miután elolvastunk minden fontos információt a férfi mell műtétről, szerettünk volna valahogyan kapcsolatba lépni a klinikával. Szerencsére nem kellett sokat keresgélnünk, mert a kapcsolat fülön minden fontos adat fent van.

Nagyon hasznos szerintem a konzultációs kérdőív, ahol meg kell adni egy nevet, egy e – mail címet és egy telefonszámot, majd az alatta lévő rubrikába röviden össze kell foglalni, hogy milyen plasztikai beavatkozás érdekel minket. A konzultációra való bejelentkezéshez ki kell választani a várost és a napot, majd a pontosabb időpontról a klinika fog bennünket értesíteni a honlapjukon található leírás szerint. Az árak is fent vannak teljesen korrekten a weboldalon, így semmilyen rejtett költséggel nem kell számolni, pontosan lehet kalkulálnia az embernek. Mindezek alapján nagyon bíztunk benne a férjemmel, hogy ez lesz a megfelelő intézmény, ahol meg tudják szabadítani a gondjától, és újra teljes életet tud majd élni. Nagyon jól döntöttünk, amikor a Kelemed Plasztikát választottuk, mert olyan szolgáltatást kaptunk a pénzünkért cserében, amilyet én korábban még nem tapasztaltam. Ezek alapján aztán bárkinek jó szívvel tudom őket ajánlani, hiszen szerintem az, hogy az ember újra visszakapja az önbizalmát, minden pénzt megér.