Elfogyott a motorolaj – meghiúsult a vasárnapi fűnyírás

Apukám még évekkel ezelőtt vásárolt egy telket, amivel az volt a célja, hogy majd szépen rendbe teszi, és felépít rajta egy házat, ahol anyukámmal a nyugdíjas éveiket tölthetik. Ez nem kis összegeket és energiát emésztett fel. Be kellett szerezni hozzá rengeteg építőanyagot, kerti gépet, vegyszereket, munkaruhát, stb… Mivel rengeteget kellett gazolni, apa több pár kesztyűt és megfelelő ruházatot is vett erre a célra. Amikor megvette a telket, a konkrétan mindenhol elburjánzott gaz és gyom fogadott minket. A kitartó munkának köszönhetően viszont sikerült szépen rendbe tenni, és most már gyümölcs fák, veteményes kert, szikla kert, és persze az azóta már felépült ház borítják a telket.

Apa a legtöbb szabadidejét azonban még mindig itt tölti, hiszen valakinek rendben is kell tartani a kertet. Füvet nyír, sövényt vág, eltünteti a vakondtúrásokat, és öntözi a növényeket. Egyik vasárnap én is csatlakoztam hozzá, ugyanis szerettem volna segíteni neki a fűnyírásban. Pechemre azonban éppen kifogyott belőle a fűnyíró motorolaj. A fűnyírás így aznap elmaradt, de a gyomlálásban még tudtam neki segíteni. Azonban nincs mese, olajat kell venni a fűnyíró motorjába. Az, hogy ezt hol is vegyük meg, nem szokott különösebb fejfájást okozni, mivel már van egy jól bejáratott webshop, ahonnan rendelni szoktunk. Különösen jól jön ennek az oldalnak az ismerete, mióta több kerti gépet is vennünk kellett.

fűnyíró motorolaj

Még csak ki sem kell tennünk a lábunkat otthonról, és elmenni egy zsúfolt áruházba. Az olajwebshop.hu-nak köszönhetően házhoz jön a fűnyíró motorolaj. Ez különösen kézenfekvő most, amikor a járvány miatt amúgy is távolságot kell tartani, és minél kevesebbet menni emberek közé. A webshopon válogathatunk többféle négyütemű fűnyíró motorolaj között, legyen az szintetikus, vagy ásványi. Ráadásul maguk a termékek is nagyon kedvező áron érhetőek el. A kiszállítás díja is elenyésző ahhoz képest, hogy sokkal több pénzt érne a fáradtság, amivel a több kanna motorolajat hazahoznánk. Aki azonban nem akar szállítási díjra költeni, annak van lehetősége személyesen is átvenni a megrendelést valamelyik üzletükben. Az üzlet 30 napos elégedettségi garanciát is vállal, így ha nem válik be a rendelt termék, az átvételtől számított 30 napon belül azt visszavihetjük, és visszakapjuk a pénzünket.

Hazaérve megrendeltük a kellő mennyiségű olajat, illetve a kocsihoz is rendeltünk ezt-azt. Amint megérkeznek, irány a telek, és mehet is a fűnyírás!