Csőtörés megállapítása bontás nélkül – vizszereles.net

Éppen elmentem magamnak egy új munkaruhát venni a közeli szakkereskedésbe, amikor hív a szomszéd, hogy ázik a fala. Lóhalálában rohanok haza, hiszen ha az alsó szomszédom ázik, akkor bizonyára tőlem jön a víz. Éppenhogy hazaestem az új munkavédelmi sisakommal, el is csúsztam a nedves padlón. Vehettem volna még pár balesetvédelmi kiegészítőt, kész akadálypálya lett ez a lakás. A csőtörés helyét azonban nem leltük, de szerencsére már a szivárgás észlelésekor kihívta a néni a vizszereles.net csapatát, akkor Budapesten és Pest megyében akár 1-2 órán belül is kiérnek. Mire hazaértem, pont megérkezett a szakértő brigád, akik gyorsan térképezték fel a helyszínt. Szerencsére a csőtörés megállapítása bontás nélkül történt, hiszen nagyon fejlett kamerás műszereik vannak, amik meg tudják találni a törés pontos helyét anélkül, hogy felesleges kárt okoznának a lakónak.

Profi szakember kell sürgősen? Válaszd a vizszereles.net-et!

Kétségtelen, hogy a mai világban nagyon nehéz megbízható szakembert találni. Mindannyian referenciákba és ajánlásokba kapaszkodunk, látatlanba egy céget se merünk kihívni, főleg akkor, ha ilyen nagy a veszély. A néni azonban felhívta az első szerelőket, akik a leghamarabb ki tudtak jönni hozzánk. Először nagyon aggódott, hogy késnek és kontár munkát fognak végezni, de szerencsére nem kellett bennük csalódnunk. Nagyon precízek és pontosak voltak, mind a munka, mind pedig az idő tekintetében. Hamar kiértek és azonnal megkezdték a munkát, egy percet sem várakoztak, hiszen nagy volt a gond és minden perccel több a kár. A csőtörés megállapítása bontás nélkül történt, így csak az adott helyen kellett minimális beavatkozást végezni.

A törést gyorsan megjavították és helyreállítottak mindent, ázásnak hűlt helye. Nagyon elégedettek voltunk velük, mind a ketten kértünk tőlük névjegyet. Bár nagyon bíztunk abban, hogy soha többet nem kell látnunk őket – legalább ajánlani tudjuk mindenkinek. Elvégre minden családban kell lennie egy olyan elérhetőségnek, ami egy megbízható vízszerelő telefonját csörgeti meg a másik oldalon. Nagyon rossz az, amikor a vészhelyzet kellős közepén kell még keresni valakit, aki kijön és megbízható és még az árai is legyenek korrektek. Ezért is látogass el mindenképpen a vizszereles.net oldalra és mentsd el őket vagy a telefonod kontaktjai közé vagy pedig az oldalukat könyvjelzőnek. Sok fejfájástól fogod megkímélni magadat, ha előre gondolkodsz!

Bontás nélkül megállapítható a csőtörés helye!

A legtöbben attól félünk – méghozzá jogosan -, hogy a vízvezeték szerelők nagyobb károka fognak okozni a javítás alkalmával, mint amennyit egy beázás okozna. Ez sajnos sok esetben így is van, hiszen a falbontás nem egy olcsó mulatság. Sem az, hogy megcsináljuk, az pedig főleg nem, hogy helyreállítsuk. Szerencsére már nem a régi időket éljük, amikor csak úgy tudtuk megtalálni a törést egy vízvezetékben, hogy addig bontottunk, ástunk és fúrtunk, amíg meg nem találtuk a repedést. Ha az egész kertet fel kellett ásni vagy egy egész falat le kellett bontani, akkor azt kellett tenni. Ez ezzel járt, de már hál’Istennek ez mind a múlté, hiszen számos modern eszköz áll már a szakik rendelkezésére!

Az egyik ilyen korszerű kütyü a csőkamera, amit bejuttatnak a csőbe, így abban haladva meg tudja állapítani fél méteres pontossággal a repedés helyét. Az előnye az, hogy nagyon gyors és a bejuttatása semmilyen bontási munkálattal nem jár, tehát csak akkor történik bontás, ha megtalálták a hiba eredetét és biztosak abban, hogy ott lesz a repedés.

A legrosszabb eset az, amikor egy nagyon apró repedés miatt lesz lebontva a fél nappali, hiszen a már régóta szivárgó víz nagy kárt okozott és feltételezve volt egy nagy törés. Ilyenkor nyilván azt gondoljuk, hogy inkább bevállaljuk a rombolást, csak legyen meg a probléma. Aztán pedig kiderül, hogy egy szemmel alig látható kis résről van szó, de fel kell utána építeni megint az egész nappalinkat. Elég lehangoló kép és egy életre elveszi a kedvünket a vízvezetékszerelőktől.

A legjobb választás lehetnek, ha Pest megyében élsz!

Sajnos csak Pest megyében és Budapesten érhetők el a szolgáltatásaik, pedig abban megállapodhatunk, hogy vidékre is elkélne egy ilyen cég. Csőtörés orvoslás mellett egyébként más szolgáltatást is nyújtanak – fogalmazhatunk úgy is, hogy minden, ami vízvezeték szerelés! Legyen szó csatornázásról, duguláselhárításról vagy egy komplett vízvezetékrendszer kiépítéséről, ők a Te embereid. A számtalan év szakmai tapasztalata azonban arra felhatalmazza őket, hogy akár fűtésszereléssel kapcsolatban is megkereshesd őket.

Ilyen az, amikor valaki a szakmája mesterévé válik szerintem. Minden kapcsolódó területen kiművelik magukat és szakszerű segítséget tudnak nyújtani az ügyfelek számára. Az áraik nagyon jól, pénztárcabarátra vannak kalkulálva és nem fognak csillagászati összegeket elkérni az amúgy is bajba jutott lakóktól. Garantáltan pozitív tapasztalata lesz velük mindenkinek, hiszen róluk nem tudok elképzelni negatív visszajelzést. Keresd fel az oldalukat még ma és mentsd el őket a többi szakid közé, hogy már ezt se kelljen kutatnod.