Balatoni csapatépítésre nem kell munkaruha

Apukám egy tök jó cégnél dolgozik, ahol minden évben új munkaruházatot, itt beleértve a cipőt és az övet is kapnak a dolgozók. Az éves frissítés mindig jól jön, nem csak azért mert a munka miatt elhasználódnak a ruhadarabok, hanem mert valaki ki is hízzak azokat. A munkaruha egyébként egyik fajtája kötelező jellegű viselet, attól függően, hogy milyen munkakörben dolgoznak az adott személyek, másfelől pedig a munkaruha vagy éppen az egyen poló mely mutatja a céget, hogy honnan való a munkavállaló, még jó reklám is tud lenni. Munkavállaló szempontjából pedig jó, hogy nem a saját ruhája használódik el, hanem a cégtől kapott.

De ahol a hétvégén volt apukám ott nem volt szükség munkaruhára, hiszen egy olyan fantasztikus csapatépítésen vett részt, hogy azt még szerintem 10 év múlva is emlegetni fogja. Most még nagyon friss az élménye, azért meséli mindenkinek, hogy milyen Balatoni hajókázásban volt része. De ha múlik majd az újdonság élménye, szerintem még akkor is eszébe fog jutni. Még én is irigykedve néztem a fényképeket, amiket a Balaton közepéről egy hajóról készített. Ugyanis oda szerveztek számukra csapatépítést. Szerintem ezt egy nagyszerű megoldás minden olyan cég számára, akik jobban össze szeretnék hozni a munkavállalóikat, hogy egy nagy egységként tudjanak üzemelni, és ezáltal a munka is hatékonyabban megy.

Jó elgondolás, el új impulzus főleg egy ekkora, tényleg nagyon tud dobni a munkamorálon, úgyhogy apukám cégének tulajdonosai jól kitalálták ezt. Azt mondta a szervező, hogy sokat gondolkodott azon, hogy hova is vigye a kollégáit, amikor valami isteni sugallatként megjelent előtte az interneten az oldal; balatonpro.hu/hajoberles-balaton/. Az oldal; balatonpro.hu/hajoberles-balaton/ miatt döntötte el, hogy márpedig ő ide elviszi a dolgozóit. Annyira megtetszett neki a látkép, az, hogy milyen egyedi szolgáltatásokat nyújt ez a cég. Egészen formabontó vállalkozás, hogy bérbe ad hajókat és a Balaton közepén el lehet tölteni pár órát, akár enni és inni is lehet, vagy valamely csapatépítő játékot játszani. De nem hiszem, hogy játszani kell, hanem élvezni a Balaton adta látképet. Csodálni, kipihenni és a kollégákkal közösen megélni a pillanatot. Ez volt az apukám cégének tulajdonosának elképzelése, és ez az elképzelés meg is valósult. Gyorsan kibérelte a hajót, mivel az oldalon azt olvasta, hogy jó előre le kell foglalni a hajót, és a hozzá tartozó kapitányt is, hiszen csúcsszezonban, minden órájuk be van osztva az ilyen hajóztatással foglalkozó cégnek. De ilyen speciálisan szuper dolgot kevés helyen is látott a cégvezető, úgyhogy ténylegesen nagyon megörült, hogy rátalált a cégre. Ami még nagyon pozitív volt, hogy mindenben támogatásukat biztosították a cégtől, sőt még abban az időpontban, amikorra tervezte a csapatépítést, akkora is szabaddá tudtak tenni egy hajót.

A cég maximálisan együttműködő volt a hajózni kívánó társasággal. Apukámnak iszonyat nagy élményt jelentett ez az egész, és az, hogy milyen kedvesen bántak velük végig az úton azt még egy plusz pontot ad a cég számára. Nagyszerű pár órát töltöttek a Balaton közepén vitorlázva, remek bérelt hajóval és kapitánnyal. A hajónak kiváló volt a felszereltsége és az állapota, mintha új lett volna, annyira jól karban, és tisztán tartott járműről beszélünk. Ez is egy pozitívuma a cégnek, hogy maximális odaadással, és szakértelemmel adja bérbe a hajóit.