A saját otthonod kényelmében

Valahogy sosem volt az én világom az, hogy munkaruhát hordjak, vagy az, hogy tömegközlekedésen kelljen elevickélnem a főváros másik végébe azért, hogy dolgozni járjak.

Éppen ezek miatt amikor elkezdtem egyetemre járni, mindenképpen valamilyen home office munkát szerettem volna találni.

Elkezdtem online keresgetni, hogy milyen lehetőségeim is vannak ilyen téren, így hamar rá is találtam a https://topiwork.hu oldalra, ami nagyon szimpatikus is lett nekem rögtön.

A weboldalt megnyitva egy szép, letisztult kezdőlap tárul elénk, ahol láthatjuk a Diákmunka – TopiWork Iskolaszövetkezet nevét, illetve a mottójukat, ez alatt pedig egy fantasztikus keresősávot találunk, ahol nem csak szimplán keresni tudunk, hanem válogathatunk kategóriákból, kereshetünk helyszín szerint (irányítószám / város / vármegye megadásával), vagy munkakör és szakképzettség alapján is.

Ami pedig engem megfogott az az, hogy a kategóriák között találunk otthonról végezhető munkákat is. A keresősáv alatt pedig a népszerű kategóriákat is láthatjuk – az otthoni munkák természetesen ezek között is szerepelnek. (A népszerű kategóriáknál még az is láthatóan jelezve van, hogy melyik kategóriában éppen hány állásajánlat szerepel.)

Tehát elkezdtem keresgélni az otthoni munkák között, és mivel a számítástechnika mindig is közel állt hozzám, illetve az egyetemen is ilyen irányban folytatom a tanulmányaimat, hamar találtam is az érdeklődésemnek megfelelő állásokat is, hiszen több IT-vel kapcsolatos munkalehetőség is van itt az otthonról végezhetők között.

Mikor ezeket megláttam, rögtön úgy éreztem, hogy regisztrálnom kell, amit nagyon egyszerűen meg is tudtam tenni, mivel a felső sávban található “bejelentkezés” gomb megnyomásával erre is lehetőségünk nyílik.

Ezután jelentkeztem is több álláslehetőségre, ami home office lehetőséget kínál, és az IT kategóriába is beletartozik.

Várom a visszajelzéseket, addig pedig bíztatok mindenkit, hogy ha diákmunkára van szükségetek, akkor keressétek bizalommal a https://topiwork.hu oldalt!

Jó munkát Nektek!