A munkaruhák forgalmazása esetében is fontos a linképítés

Az internet napjainkban az élet megkerülhetetlen része. Egyszerűbbé, könnyebbé teszi az életünket, ha interneten vásárolunk, ott intézzük ügyeinket. És ha máshogy nincs rá lehetőség, akkor még a kapcsolattartásnak is egy remek felülete.

Az, hogyha egy cég jelen van az interneten, azonban még kevés ahhoz, hogy az élen is legyen. Ha valamit keresünk, általában a Google-találati listáját vesszük alapul. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon hogy lehet ennek a találati listának az első oldalára kerülni?

Hogy miért fontos az első oldal? Azért, mert a nagy többség az első oldalról választ, esetleg meg-megnézni a második vagy a harmadik oldalt. De többségében az első oldalt találják a felhasználók relevánsnak, a legjobbnak. Igen ám, de vajon miből tudja a Google, hogy mit is tegyen a találati listájára? Leegyszerűsítve a Google azt vizsgálja meg, hogy milyen más linkek mutatnak az adott honlapra és ebből minél több van, annál előrébb sorolja az adott weboldalt. Ez azonban csak az egyik része a dolognak. Ami ennél sokkal bonyolultabb.

Ha például munkaruházattal, munkavédelmi termékekkel foglalkozik valaki, és szeretne a Google találati listáján az első helyen szerepelni, vajon mi lehet a megoldás? Ha a termékek jó, jó áron vannak, a honlap könnyen kezelhető, megbízható, ha a szállítás gyors és pontos, ha minden tökéletes, akkor miért van az, hogy az emberek nem találnak oda? Nos, a dolog kulcsa a Google-nál van, a megoldást pedig a Keresőben Első csapata kínálja. Ez pedig nem más, mint a linképítés. A Keresőben Első akár száz százalékos pénzvisszafizetési garanciát is vállal arra, hogy a Google találati lista első oldalára kerüljön a cégünk. És akár háromezer százalékos forgalomnövekedésre is lehet számítani. Gondoljunk csak bele, hogy háromezerszer több látogató vajon mennyivel több vásárlót is jelenthet számunkra. A Keresőben Első csapata abban segít, hogy ha valaki beírja a keresőbe az adott termékhez kapcsolódó kulcsszót, akkor a mi cégünk az első oldalon szerepeljen a találati listában.

Mi szükséges ehhez? Egyrészt az, hogy nyilvánvaló legyen, hogy a vásárlók milyen kulcsszavakat használnak. Másrészt meg kell nézni azt is, hogy a konkurencia mit csinál másképp, milyen módszerekkel kerülnek ők a találati lista első oldalára. Ezeken felül pedig szükséges a saját weboldalunk elemzése is, hogy megfelel-e a SEO (keresőoptimalizálás) feltételeinek. Innentől pedig indulhat a linképítés. A Keresőben Első csapata profi szakértelemmel áll ebben is rendelkezésre.

Sokan elhanyagolják a Google találati listájának jelentőségét, mondván, hogy megvan a követőbázisuk a közösségi médiafelületeken. Rengeteg szórakoztató tartalmat gyártanak és egyre csak nő a népszerűség. Igen ám, a népszerűség nagyon fontos, de a pénz a vásárlókból lesz, akik nagy része még mindig a Google-ből érkezik a webáruházakban.