A munkaruha véd, az arcszérum szépít – így teljes a kép

Sajnos bőven vannak, a hölgyek számára is olyan munkakörök, ahol elengedhetetlen a munkaruha viselése egész nap. Örömteli persze, hogy tart már ott a munkavégzéshez tervezett, speciális anyagú és kialakítású teljes szettek hatékonysága és professzionális tervezettsége, hogy nagy hatásfokkal védenek, de sok hölgy elmesélése szerint fájó, hogy ez ritkán egyeztethető össze a csinosabb megjelenéssel. Hiúbbak úgy általában a hölgyek, mint a férfiak? Általánosítva talán mondhatjuk, hogy igen, azok.

De fontos látni, hogy nem az öltözöttségben megnyilvánuló megjelenés javítja a hölgyek közérzetét kizárólag. A sminkeket se felejtsük el, illetve az olyan egyedülálló termékeket, mint a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr! Még csak azt sem mondanám, hogy személyes tapasztalatok alapján, az idősödő korosztálynak ajánlanám főleg, de nekik nyilván többet segít a megjelenésükben való kiteljesedésükben.

Percek alatt simább és feszesebb bőr – ígéri tehát a Laumar InstanTENSE Plus, és ez a termék úgy van kitalálva, hogy annyi időt messze ne vegyen igénybe, mint bármilyen, fiatalító kezelés, de a hatásfokot tekintve ne különbözzön ezektől. Rövid reggeli rutint igényel az alkalmazása, a hatás mégis egy munkaidőnyire kiterjedő időtartamú. Már a korai használattól kezdve a tartós alkalmazásig ígéri a szemráncok feszesítését, és az arc megemelését. Így könnyű küzdeni a táskák és karikák ellen is, és nem zárja ki a legtöbb smink további használatát sem (kivéve olajtartalmú sminktermékek).

A Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr weboldalán részletes leírásokat, “tutorial-videókat”, és minden kérdésünkre adható válaszokat találhatunk a szérum hatásosságának, és könnyű használatának alátámasztására. Nem okoz bőrszárazságot, minden bőrtípuson használható, és hosszas tapasztalati történet alapján mondható, hogy a legtöbbeknél tökéletesen beválik.

Gyógyszertárakban is kapható, de a fenti linkről gyorsan megrendelhető, visszatérítési garanciával, de kétség esetén érdemes átolvasni a felhasználói értékeléseket, nem csak az említett weboldalon, hanem akár a facebook-on, vagy egyéb helyeken. A szépség több összetevős, és az arcunk az egyik legszimbolikusabb részünk. Itt szépíthet meg minket tehát az InstanTENSE Plus!