A munkaruha mellett a tökéletes táska megtalálása is nagyon fontos

Nem lehet mindig dolgozni, bár persze az is nagyon fontos része az ember életének. De a nagy munka után jár a kikapcsolódás. A minap a cégnél nagyon sok dolgom volt, csak gyűltek és gyűltek a feladatok. Most volt esedékes a munkaruhák karbantartása, pótlása, ez pedig mindig hatalmas felfordulást jelent az irodában. Napokig csak ezzel foglalkoztunk a kolléganőmmel, nem csoda, hogy a nagy projekt után megjutalmaztuk magunkat. Hogy mivel? Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház – őket kerestük fel és találtuk meg a tökéletes táskát. Szép, minőségi és különleges.

Egy táska mindig nagyon sokat jelent egy nőnek. Fontos, hogy a táskával ki tudjuk fejezni egyéniségünket, személyiségünket, meg tudjuk mutatni a világnak, hogy kik is vagyunk valójában. Az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház remek kínálatát akár órákig is el lehet böngészni. Nem csak Anekke termékek, hanem sok már különleges szépség is található itt. A kolléganőmmel mi Anekke-mániások vagyunk, mindjárt el is árulom, hogy miért.

Az Anekke egy nagyon különleges márka, elég csak ránézni a táskákra, máris látjuk, hogy ez valami más. Az annataska.hu webáruházban mi magunk és végignézhetjük a táskákat, innentől pedig már bárhol a világon megismerjük, még ha távolról látjuk, akkor is. Egy kislány, egy különleges világ, a bézs és a kék meg a fekete. Anekke nagyon különleges kislány, és nagyon különlegesek azok is, akik táskájukon vagy pénztárcájukon viselik ezt a fantasztikus világot. Hisz az Anekke egy egész világot teremt. Bájos, kedves, harmonikus és lenyűgöző. Az annataska.hu webáruházban nem csak táskák, hanem pénztárcák is kaphatók.

De kezdjük a táskákkal. A kis kézitáskák mellett válltáskák, oldaltáskák és hátizsákok is vannak a kínálatban, kinek mi az igénye. Én a hátizsákokat szeretem, mert nem akadályoznak a mozgásban, közlekedésben és igencsak sok dolgot lehet pakolni az ilyen táskákba. A kolléganőm viszont az oldaltáskákra esküszik, ugyanezen érvek mellett. Édesanyámnak tavaly karácsonyra egy kis kézitáskát vettem, ami nagyon csinos, nagyon örült neki és meglepően tágas kis táska, jó sok minden belefér. Hisz egy női táskának mindent el kell nyelnie. Az Anekke táskái ilyenek, rekeszekkel, zsebekkel. Tartós, minőségi anyagból készülnek, hogy hosszú évekig megörvendeztessék viselőjüket. Nem véletlenül fogalmaztam így, hisz egy táskát viselni, hordani kell. Olyan, mint egy ruhadarab, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen táskánk van.

Az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház a példa rá, hogy milyen szép, különleges táskák vannak. Már egyre kevesebbszer találkozunk egyszínű, egyszerű, hagyományos táskákkal, hisz a nők ilyen módon is szeretnénk kifejezni egyéniségüket. Az annataska.hu-n biztosan megtalálja mindenki a számára legkedvesebb táskát.

Na de hogy ne csak a táskákról beszéljek, vannak itt pénztárcák és nesszeszerek is. Előbbiek többféle méretben kaphatók, cipzáros, csatos, kinek mi esik kézre. Én szeretem a nagyobb pénztárcákat, melyekbe akár a kártyáim, igazolványaim is beleférnek, az Anekke kínálatában én is találtam magamnak valót. De az egyszerűbb, kisebb tárcák kedvelői is bátran keressék fel az annataska.hu weboldalt, hisz méretben és mintában, színben sokféle terméket találnak.

A nesszeszer is egy olyan dolog, amire szüksége lehet egy nőnek. Aki sokat utazik, hotelekben száll meg, bizony jó egy kicsi hazai érzés, egy kis harmónia, egy kis finomság, kedvesség. Ezt biztosítják az Anekke nesszeszerei, melyek szintén többféle mintával és színben, méretben kaphatók. De hogy miért az Anna táska webáruház?

Mert megbízható hely, jó árakkal, gyors szállítással. Érdemes a feliratkozással kezdeni a nézelődést, hisz aki feliratkozik az annataska.hu hírlevelére, az máris kedvezményben részesülhet. Ugyanígy, ha regisztrálunk, máris extra hűségpontokkal gazdagodhatunk, amit már a legelső vásárlásnál is be lehet váltani. És hogy miért jó döntés feliratkozni az Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház hírlevelére? Mert így elsőként értesülhetünk az akciókról, újdonságokról. Elsőként láthatjuk például az Anekke új táskáit, pénztárcáit, nesszeszereit, ami egyúttal azt is jelenti, hogy elsőként vásárolhatjuk meg őket.

De ha már az ajándékpontokat említettem, akkor szót kell, hogy ejtsek a hűségprogramról. Ahány webáruház, annyi szokás. Az biztos, az annataska.hu megbecsüli a törzsvásárlókat, ezt pedig különböző kedvezményekkel teszi. Aki teljes árú terméket vásárol, a vásárlás értékének 5 százalékát visszakapja hűségpontban, aki pedig akciós terméket helyez a kosarába, akkor annak 3 százaléka jár vissza hűségpontban. Ez egy nagyon egyszerű, követhető és szimpatikus megoldás, így a pontokat gyűjtve egyre jobb áron juthatunk hozzá kedvenc táskánkhoz. A pontokat természetesen nem szükséges egyszerre beváltani, lehet őket gyűjtögetni, amíg úgy gondoljuk. Ami nagyon fontos, hogy a rendelés leadásakor figyelni kell, ha be akarjuk váltani pontjainkat, erre a vásárlás véglegesítése után már nem lesz lehetőség.

És ha már a vásárlásnál tartunk, nézzük is meg, hogy milyen fizetési módokkal lehet itt vásárolni és hogy hogy történik a termékek házhoz szállítása. Tegyük fel, hogy kiválasztottuk a tökéletes Anekke táskát, és már be is tettük a kosárba. A fizetés történhet utánvéttel, előre utalással és bankkártyás fizetéssel is, ami a Barion rendszerén keresztül egy maximálisan biztonságos megoldás. Ezután nincs más dolgunk, mint várni a csomagot. Amit hozhat a futár, de kérhetjük Pick Pack pontra is, ez azok számára ajánlott, akik kevésbé tudják előre kiszámítani, hogy hol fognak tartózkodni a csomag érkezésekor.

Az Anekke egyébként egy spanyol márka, ami 1974 óta van jelen a piacon, de az azt alapító három testvér családja már generációk óta jelen van a piacon. Divatos és aranyos, ezt szokták a legtöbben kiemelni, észrevenni, de ezek a táskák mindig többek, mint egy táska. A már harmadik generációs bőrtáska-műves testvérpár úgy határozott, hogy létrehoznak valamit. Egy olyan márkát, egy olyan lányt, aki szereti a macskákat, független, hosszú hajú, kalandvágyó és céltudatos. Ő lett Anekke. A céljuk az volt, hogy erősítsék a nők szerepvállalását, hogy tudatosítsák Anekkén keresztül a nőkkel, hogy ha küzdenek álmaikért, akkor azok valóra válnak, hogy legyenek erősek, dolgozzanak keményen és higgyenek abban, hogy bármi lehetséges. Ezt pedig, egy Anekke táskára pillantva bárki érezheti.

Persze a munkaruhás projekt is izgalmas és érdekes volt, és valóban kihívás, hogy több száz embernek pár nap alatt le kellett zongorázni az egészet. De azért az igazi élvezetet az Anekke táska jelenti, ami már meg is érkezett az irodába, így én és a kolléganőm is boldogok vagyunk. A termékek hamar megérkeztek, és mint ahogy az az Anekkétől megszokott, kiváló minőségűek, élőben pedig még szebbek, mint a fotókon. Lehet, hogy egy pénztárca lesz a következő választásom, csak legyen időm megcsodálni a kínálatot, hogy aztán ki tudjam választani a tökéletes Anekke pénztárcát.