A munkaruha boltban nemcsak az új bakancsomat vettem meg

Éppen kisebb építkezésben voltunk, amikor megismertem az Rdealer webshopját. Elmentem egy munkaruha üzletbe, hogy vegyek egy új bakancsot, amit a munkálatok során használhatok. A bolt tulajdonosát már régóta ismerem, elég jóban is vagyunk. Most is, amikor megvettem a cipőmet megkérdezte, hogy milyen építkezésben vagyunk. Elmeséltem, hogy három kis bódét építünk: egyet hamburgerezőnek, egyet fánkozónak és egyet lángosozónak. Azt mondta, hogy nagyon jól hangzik és ajánlja az Rdealer webáruházát, mert a sógora is onnan szerezte be a vendéglátóipari- és cukrászgépeket. Megköszöntem a tanácsot, és otthon meg is néztem magamnak az Rdealer oldalát.

Amikor megnyitottam az Rdealer weboldalát, azt vártam, hogy majd max egy fritőzt tudok majd beszerezni, mert a többi felszerelés túl speciális lesz. De hát tévedtem. Egy profi, széles választékkal rendelkező honlap tárult elém. Nagyon megörültem, mert úgy első ránézésre, hogy minden szükséges gépet be tudok szerezni majd innen. A kereső- és szűrő rendszerrel először a hamburgerező számára kerestem felszerelést. Választottam egy húsdarálót, egy hamburgerhús pogácsázó gépet, egy fritőzt és egy tűzhelyet.

Ezt követően rátértem a fánkozó szükségleteire. Vettem egy fánksütőt, egy csepegtetőt, egy fánktöltőt és egy konyhai robotgépet. Közben eszembe jutott, hogy egy-egy mosogatógépet is be kellene szerezni. Ebből már volt egy konkrét elképzelésem, ezért nem is kellett sokáig latolgatni. Bedobtam még egy gofrisütőt is. Végül a lángosos bódéhoz is megvettem az asztali lángossütőt, a csepegtetőt és egy dagasztógépet. Egyenlőre úgy tűnt, hogy a végére értem a listámnak, így leadtam a rendelést az Rdealer weboldalán. Ahogy azt az oldalon is jelezték, telefonon egyeztettük a szállítás és a garancia részleteit.

Az Rdealer megoldja a konyhai gépek beszerzését

Ahogy megbeszéltem előzetesen az Rdealer munkatársával, a megrendelt termékek az adott helyre és időben megérkeztek. Természetesen, az első dolgom az volt, hogy kipróbáljam őket, hogy tényleg működik-e minden. Az Rdealer valóban nagyszerű szolgáltatást nyújt, bár sajnos a dagasztógéppel akadt némi probléma. Egy rövid telefonos egyeztetés után gyorsan kicserélték, így nem okozott nagyobb fennakadást a probléma. Az új dagasztógép már tökéletesen működött.

Így, hogy mindent egy helyről tudtam beszerezni, nagyon sok időt megspórolt nekem az Rdealer. Amikor mentem legközelebb a munkaruha boltba meg is köszöntem a tulajnak, hogy ajánlotta mert nagyon bevált. Miután megnyitottam a bódékat az Rdealer-től rendelt gépek bírták a gyűrődést, semmilyen probléma nem volt velük. Rövid időn belül nagyon népszerűvé váltak a bódék, így tudtunk nyitni két újabbat: egy pizzázó és egy fagylaltozó bódét. Az Rdealer oldalán ide is megtaláltuk a szükséges felszereléseket úgy, mint a pizzakemencét vagy a fagylaltkészítőgépet. Így már egy egész sor bódénk volt, ami mind nagyszerűen működött az Rdealer gépeinek hála.