A munkahelyemen ajánlottak egy nagyon jó webshopot

Egy kutatóintézet kémiai laborjában dolgozom már 10 éve. Nagyon szeretem a munkámat, de mivel veszélyes anyagokkal is dolgozunk, ezért a munkaruha, a védőfelszerelés kötelező. Elég vicces egyébként, mert néha annyira be vagyunk bugyolálva, hogy meg se lehet ismerni a másikat.

A lényeg a lényeg, hogy az egyik szünetben, a vásárlásról beszélgettünk, amikor az egyik kollégám bedobta, hogy ő már évek óta online rendeli meg a tisztítószereket és a kozmetikumokat. Felcsillant a szemem, mert általában mindig elfelejtek megvenni valamit, de kedvem meg időm már nincsen visszamenni a boltba így megkérdeztem, hogy milyen oldalon végzi ezt a műveletet. A LORD Shop oldala volt a szóban forgó webshop, ami az összes létező női és férfi kozmetikum, tisztítószer, és babaholmi Kánaánja.

Amióta megtaláltam ezt az oldal, csak innen rendelem az ilyesfajta dolgaimat, drogériába se te tettem a lábamat. Két nagyon jó okom is van erre: az egyik, hogy sokkal de tényleg sokkal olcsóbb minden, borzasztóan megéri anyagilag, na meg persze sokkal kényelmesebb és nem felejtek ki soha semmit, mert csak otthon a kényelmes kis fotelemben üldögélve böngészek és teszem bele a cuccokat a kosárba.

A LORD Shop egyébként már 1995 óta szolgálja ki a magyar piacot, kis- és nagykereskedelmi cégekkel is kapcsolatban állnak, valamint egyaránt foglalkoznak import és export árukkal is. A kezdetekben csak borotválkozási termékeket szállítottak Magyarországra, majd szépen lassan kinőtte magát, és most szerintem az egyik legklasszabb online webshop, ami csak létezhet.

8000 forintos vásárlás felett ingyenes a kiszállítás, amúgy meg 800 és 1200 forint között van, attól függően, hogy a GLS futárt választod, aki az ajtódig viszi a csomagot, vagy a túrajáratot kéred, ami egy előre meghatározott napon, előre meghatározott időben érkezik, egy előre meghatározott helyszínre. Utóbbi egyébként egy nagyon jó kis lehetőség, de mielőtt bejelölöd, nézd meg, hogy van-e a közeledben, átvevő hely.

Ami a fizetést illeti, mindenféle lehetőséged van rá. Fizethetsz Barionon keresztül, tehát előre online, de persze működik az utánvétes fizetés is készpénzzel, vagy bankkártyával is. Utóbbi kettő esetében számolni kell egy 200-300 forintos felárral. De nyilván, aki így érzi biztonságosabbnak, hogy nem fizet semmit se előre teljesen megértem, bár a LORD Shop esetében nekem még soha nem volt rossz tapasztalatom.

Ahogy azt már az elején is említettem, nagyon széles termékválasztékkal rendelkeznek, közel 20 kategóriájuk van, és a legtöbbjében vannak még további alkategóriák is, szóval tulajdonképpen órákig el lehet nézelődni az oldalon.

Amiben még nagyon kiemelkedőek azok a babaholmik, törlőkendők, pelenkák és minden ilyesmi kis baba termékek. Nálam ugyan még nem releváns, de van pár barátnőm, aki már családot alapított és nekik is javasoltam, hogy nézzenek szét a LORD Shop oldalán, azóta pedig többen is csak innen vásárolnak már.

Remélem, hogyha Ti is elnéztek a LORD Shop oldalára, ugyanúgy megszeretitek mint én!